Количка
0 продукта
 
Промоции
BMW K+DCAN BMW K+DCAN
80.00лв. 40.00лв.  
ELM-327 USB ELM-327 USB
40.00лв. 30.00лв.  
FoCOM FoCOM
80.00лв. 40.00лв.  
KKL адаптер с превключвател KKL адаптер с превключвател
50.00лв. 30.00лв.  
OBD конектор OBD конектор
20.00лв. 10.00лв.  
OP-COM (ОП-КОМ) OP-COM (ОП-КОМ)
80.00лв. 60.00лв.  
PSA XS EVOLUTION / Lexia-3 - Peugeot/Citroen PSA XS EVOLUTION / Lexia-3 - Peugeot/Citroen
200.00лв. 170.00лв.  
USB камера 5m USB камера 5m
50.00лв. 30.00лв.  
 
Най-продавани
 

Комутатор за дюзи

Комутатор за дюзи
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 340.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: IB
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Комутатора за дюзи служи за бързо, лесно и много ефективно почистване на всички видове дюзи които се използват при бензиновите инжекциони двигатели. Почистването на инжекторите осезателно подобрява ефективността на двигателя. Микропроцесорното му управление, позволява динамично следене на всички параметри по време на почистването с цел да се изключи възможността от претоварването му или повреда на почистваните дюзи. За повишаване ефективноста при почистването комутатора трябва да се ползва в комбинация с ултразвукова вана с почистваща течност в нея.
Към комутатора могат да се включват всякави дюзи на които активното им съпротивление 1 Ом или по-голямо.

Технически характеристики:
Брой едновременно включени стандартни дюзи – 8
Брой едновременно включени нискоомни дюзи – 4
Максимален ток през всички включени дюзи – 25A
Честотата на комутация – съответстваща на обороти на коляновия вал от 800 об/мин до 6000 об/мин
Време на отворено състояние на дюзите – от 2.5mS до 10mS; Време за един почистващ цикъл – от 5 мин до 20 мин; Време за тест на дебит – от 20 сек до 90 сек; Запомня последно избраните от потребителя стойности на параметрите; Възможност за връщане на фабрично зададените параметри на всички режими; Захранване – външно от акумулатор 12V; Светлинна и звукова сигнализация при работа с управляващия панел и при възникване на авария

РЕЖИМИ НА РАБОТА: Почистване на високоомни дюзи – стандартен режим. Това са най-често срещаните дюзи на съвремените автомобили. Активното съпротивление на бобината им е обикновено около 15 ома. Уреда имитира управляващите сигнали които се подават към дюзите от управляващия компютър на двигателя и по този начин по време на почистването на дюзите, разтрептяната почистваща течност навлиза в пространството около иглата като бързо и ефективно разбива замърсяващите отлаганията които са там; Самопочистване: Този режим още се нарича и режим на “кавитация”. При него микропроцесора който управлява комутатора автоматично намира (за около 30 сек ) механичната резонансна честота на всяка дюза. След като честотата на превключване на дюзата съвпадне с резонансната честота на дюзата започва интензивно механично саморазрушаване на карбонатните отлагания по външната и вътрешната повърхност на дюзата даже без наличие на ултразвукова вана. Другия полезен резултат от този режим на почистване е това че дюзата започва сама да “смуче” обратно почистващата течност, като при това вътрешните замърсявания на дюзите се изхвърлят назад и се самопочиства вградения мрежест филтър на дюзата. Почистване на нискоомни дюзи. Такива са някои от дюзите при най-новите автомобили и всички дюзи на моноинжекциите и газовите инжекциони. Активното съпротивление на бобината им е обикновено около 1.5 ома до 2.5 ома. Важно е да се отбележе че при този тип дюзи протичащия ток през всяка от тях е около 6A. Основната разлика на този режим от стандартния е това, че микропроцесорното управление на уреда не позволява на оператора да зададе такова съотношение между оборотите (комутиращата честота) и на времето на отворено състояние на дюзите при което има опасност да се повредят дюзите от прегряване. Проверка за относителен дебит на дюзи. Служи да задържи всички включени дюзи в отворено състояние за една минута без опасност от тяхното изгаряне. Ако потребителя си е осигурил необходимото оборудване, като рейка за монтаж на дюзите, мензури, горивна помпа за подаване на налягане към тях и т.н. Може да се направи визуален тест на факела на разпръскване на горивото и да се измери количеството пропуснато гориво на всяка дюза дали е еднакво с това на останалите дюзи които в момента са на рейката.

В комплекта: Комутатор, Набор кабели с куплунзи за включване към дюзите на европейските коли, Стойка за дюзи - предназначена за ултразвукова вана,Захранващ кабел.

Продукт на Ditex.
Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.