Количка
0 продукта
 
Промоции
BMW K+DCAN BMW K+DCAN
80.00лв. 40.00лв.  
FoCOM FoCOM
80.00лв. 40.00лв.  
KKL адаптер с превключвател KKL адаптер с превключвател
30.00лв. 20.00лв.  
OBD конектор OBD конектор
20.00лв. 10.00лв.  
OP-COM (ОП-КОМ) OP-COM (ОП-КОМ)
80.00лв. 60.00лв.  
PSA XS EVOLUTION / Lexia-3 - Peugeot/Citroen PSA XS EVOLUTION / Lexia-3 - Peugeot/Citroen
200.00лв. 170.00лв.  
Renault CAN Clip Renault CAN Clip
350.00лв. 300.00лв.  
USB камера 5m USB камера 5m
50.00лв. 30.00лв.  
 
Най-продавани
 

Условия за ползване

Продуктите са разделени в тематични категории и имат описание със снимки,  обща информация, технически характеристики, вид конектори, комплектация, гаранционен срок и др. Менютата ви позволяват бързо да достигнете до търсената от вас информация или продукт.

Сайтът има и изградена система за електронна търговия, чрез която може да поръчате и получите по куриер желаните от вас продукти.

Всички предлагани продукти са нови, работоспособни, предварително тествани с реални контролери и имат 1 година гаранция.

С продуктите не се предлага софтуер с нарушени авторски права.
Там където е необходим допълнителен софтуер, той може да бъде свален свободно или закупен от сайта на съответния производител.

За да поръчате, най-лесно е да използвате системата на нашия електронен магазин, а ако желаете може да направите това на тел: 0885 736 913.

Като посетител на нашия магазин, може да добавяте в количката с покупки, това което желаете и след това да изберете начина за заплащане (PayPal или банков превод). Ако изберете банков превод, след проверка на поръчката ще получите необходимите данни на email.

След като поръчката ви бъде приета и обработена, ще получите потвърждение за това на въведеният email.

В случаите, когато търсеният от вас продукт не е наличен, моля свържете се с нас за повече информация.

Доставката в България е безплатна. Имате право да върнете покупките в срок от 14 дни и да Ви бъде възстановена пълната сума за тях. Може да направите това по каквато и да е причина, дори просто да сте променили мнението си. Стоките, които връщате трябва да са във вида в който са получени, с ненарушени опаковки. Стоките се въщат до офис на еконт с възможност за преглед и тест до 15 мин. Транспортните разходи в случай на връщане на покупка са за Ваша сметка.

В работно време, куриер ще ви достави пратката. Ако желаете да получите пратката до поискване в офис на Еконт, посочете в забележките в кой точно офис да изпратим Вашата поръчка. Списък с офиси на ЕКОНТ може да намерите тук - http://www.econt.com/offices/